Spot Televiziv Birra Tirana

Spot Televiziv Birra Tirana

I am from Tirana… Ky spoti i ri televiziv eshte nje falenderim per te gjithe ju konsumatoret dhe klientet tane besnik, qe na motivoni perdite e me shume me mbeshtetjen tuaj dhe na beni me te perkushtuar per te prodhuar per ju birren me te mire shqiptare dhe per...
Produkte Origjinale Të Birra Tirana

Produkte Origjinale Të Birra Tirana

1. Birra Tirana Premium Pilsner në shishe qelqi 0.50 litra jeshile të rikthyeshme 2. Birra Tirana Premium Pilsner në shishe qelqi 0.33 litra jeshile të rikthyeshme 3. Birra Tirana Premium Pilsner në shishe qelqi 0.33 litra jeshile një përdorimshme 4. Birra Tirana...
Birra Tirana – Një Histori Suksesi Shqiptare

Birra Tirana – Një Histori Suksesi Shqiptare

Që prej krijimit të saj më 10 korrik 1960, Birra Tirana kompania më e madhe e prodhimit të birrës në Shqipëri, vazhdon tu shërbej me përkushtim konsumatorëve të saj besnik, duke ruajtur me fanatizëm të njëjtën shije dhe identitet të vecantë, që e bën atë jo vetëm...

Birra Tirana më pranë jush. Shije Shqiptare, Cilësi Gjermane

Në Lungomare Vlorë dhe në të gjitha qytetet e Shqipërisë dhe Kosovës, Kampionati Botëror i Futbollit, ndiqet nga mijëra tifozë të cilët kalojnë disa nga momentet e tyre të paharruara duke shijuar Birra Tirana! Birra Tirana >>> Shija Shqiptare, Cilësia...

Birra Tirana edhe në Kullën Magjike 360°

Mijera vizitor te Kullës magjike 360°, te sapo inaguruar në Parkun e Divjakes, shijuan dje pasdite dhe ne mbremje, Birra Tirana te fresket dhe ushqime tradicionale te pergatitura nga restorantet e zones. Së bashku festojme momentet me te gezuara te jetes, se bashku...
Show Buttons
Hide Buttons