SHISHE QELQI 0, 50 LITRA E RIKTHYESHME

Shishja e qelqit 0.50 litra, e rikthyeshme, me ngjyrë jeshile, e paketuar në arka plastike, ka qënë dhe vazhdon të jetë, jo vetëm produkti kryesor i Birra Tirana, por edhe birra më popullore që pihet në Shqipëri nga të gjitha moshat.

Birra Tirana në shishe qelqi 0.5 litra, është një birrë Pilsner e cilësisë premium, e prodhuar në mënyrë tradicionale që prej vitit 1960 në kantinën e Birra Tirana, me një shije unike të pakrahasueshme me asnjë birrë tjetër në botë, që vjen nga gatimi i maltos së elbit, lupolos dhe majasë, të përzgjedhura me shumë kujdes nga prodhuesit më të njohur europian dhe uji i burimit të njohur të Selitës.

E mbushur në linjën më të madhe në Shqipër me një shpejtësi 29 mijë shishe në orë, ajo tregëtohet dhe konsumohet gjerësisht pothuajse në të gjitha lokalet tradicionale të birrës në Shqipëri, në bar-restorante, fast-food, etj, por preferohet gjithashtu të konsumohet edhe nga cdo familje shqiptare, që e kanë atë pjesë të menusë ditore të ushqimit.

Ky produkt është gjithashtu birra më popullore që familjet shqiptare përdorin për të shijuar në gëzimet e tyre familjare si dasma, fejesa, ditëlindje dhe festa të ndryshme.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

1 Vit

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 • Shishe qelqi 0,50 Litra e kthyeshme
 • Arkë plastike 20 shishe 0,50 Litra
 • Euro palet 40 Arka X 20 shishe qelqi X 0,33 L

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

SHISHE QELQI 0,33 LITRA E RIKTHYESHME

Birra Tirana e orientuar nga vlerat e ruajtjes së mjedisit, vendosi që të shtojë gamën e produkteve me paketim të rikthyeshëm, sic është shishja 0, 33 litra e cila prodhohet dhe është prezente në tregun e Shqipërisë, por edhe në Kosovë, që prej vitit 2010.

E ambalazhuar në arka plastike të rikthyeshme, shishja 0, 33 litra tregëtohet në bar-restorante, fast foods dhe markete krahas Birrës Tirana 0, 50 litra dhe konsumohet nga ata që duan ta shijojnë birrën në sasi të moderuar.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

1 Vit

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 •  Shishe qelqi 0, 33 Litra e kthyeshme
 • Arkë Plastike 24 shishe X 0, 33 Litra                                         
 • Euro palet 40 Arka Plastike X 24 shishe qelqi X 0, 33 L

 

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

SHISHE QELQI 0,33 LITRA E RIKTHYESHME

Birra Tirana e orientuar nga vlerat e ruajtjes së mjedisit, vendosi që të shtojë gamën e produkteve me paketim të rikthyeshëm, sic është shishja 0, 33 litra e cila prodhohet dhe është prezente në tregun e Shqipërisë, por edhe në Kosovë, që prej vitit 2010.

E ambalazhuar në arka plastike të rikthyeshme, shishja 0, 33 litra tregëtohet në bar-restorante, fast foods dhe markete krahas Birrës Tirana 0, 50 litra dhe konsumohet nga ata që duan ta shijojnë birrën në sasi të moderuar.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

1 Vit

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 •  Shishe qelqi 0, 33 Litra e kthyeshme
 • Arkë Plastike 24 shishe X 0, 33 Litra                                         
 • Euro palet 40 Arka Plastike X 24 shishe qelqi X 0, 33 L

 

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

SHISHE QELQi kuqalashe 0,33 LITRA, e pa kthyeshme

Birra Tirana “Kuqalashe”, me shishe qelqi 0.33 litra është një nga produktet më të reja të ofruara për konsumatorët tanë brenda dhe jashtë vendit. Ajo ofron jo vetëm një shije speciale të birrës pilsner, por ka edhe një paketim në një shishe mjaft “trendy”, cka e bën atë shumë të preferuar nga të rinjtë.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

1 Vit

Alkooli

4.2 % Vol (+/- 0.1%)

Lloji i Paketimit

 • Shishe qelqi ngjyrë kafe, 0, 33 Litra, e pakthyeshme
 • Kuti kartoni 24 shishe X 0, 33 L
 • Euro palet 54 Kuti kartoni X 24 shishe qelqi X 0, 33 L

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

 3-7 Gradë Celsius

SHISHE QELQI JESHILE 0,33 LITRA, e pakthyeshme 

Birra Tirana në shishe qelqi 0, 33 litra të pakthyeshme, ka filluar të prodhohet që prej vitit 2004. Një birrë Pilsner e cilësisë premium, e prodhuar me metodat tradicionale dhe e mbushur në fabrikën e Birra Tirana, ajo konkuron në mënyrë të denjë me të gjitha birrat e markave më të njohura sot në botë, duke u tregëtuar në bar-restorantet dhe pub-et më cilësore, por edhe në rrjetet e mëdha të supermarketeve në Shqipëri.

Shishja e qelqit 0, 33 litra e Birra Tirana, është produkti kryesor që është eksportuar në tregje të ndryshme ndërkombëtare, si në SHBA, Angli, Kosovë, Angli, Greqi, Itali, Zvicër, etj.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

1 Vit

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 • Shishe qelqi 0, 33 Litra e pa kthyeshme
 • Kuti kartoni 24 shishe X 0, 33 Litra
 • Euro palet 54 Kuti kartoni X 24 shishe qelqi X 0, 33 L

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

SHISHE QELQI JESHILE 0,33 LITRA, e pakthyeshme 

Birra Tirana në shishe qelqi 0, 33 litra të pakthyeshme, ka filluar të prodhohet që prej vitit 2004. Një birrë Pilsner e cilësisë premium, e prodhuar me metodat tradicionale dhe e mbushur në fabrikën e Birra Tirana, ajo konkuron në mënyrë të denjë me të gjitha birrat e markave më të njohura sot në botë, duke u tregëtuar në bar-restorantet dhe pub-et më cilësore, por edhe në rrjetet e mëdha të supermarketeve në Shqipëri.

Shishja e qelqit 0, 33 litra e Birra Tirana, është produkti kryesor që është eksportuar në tregje të ndryshme ndërkombëtare, si në SHBA, Angli, Kosovë, Angli, Greqi, Itali, Zvicër, etj.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

1 Vit

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 • Shishe qelqi 0, 33 Litra e pa kthyeshme
 • Kuti kartoni 24 shishe X 0, 33 Litra
 • Euro palet 54 Kuti kartoni X 24 shishe qelqi X 0, 33 L

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

KANAçE 0,50 LITRA

Birra Tirana në kanace alumini 0, 50 litra, së bashku me kanacen 0.33 litra ju shtuan gamës së paketimeve në shishe qelqi dhe në fuci që prodhonte Birra Tirana, në vitin 2005. Nëpërmjet këtyre paketimeve u arrit që të plotësoheshin më mirë nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve tanë që dëshirojnë ta konsumojnë Birra Tiranën jo vetëm në lokale dhe në shtëpi, por edhe në mjedise jashtë tyre, kur shëtisin në natyrë, shkojnë në eskursione, në plazh apo vënde të ndryshme, ku birra në kanace peshon më pak dhe është më e lehtë për tu konsumuar sesa birra në shishe.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

1 Vit

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 • Kanaçe 0,50 Litra
 • Tabaka kartoni mbështjellë me PVC  24 kanaçe X 0,50 L
 • Euro palet 63 koli  X 24 kanaçe X 0,50 L

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

KANAçE 0.33 LITRA

Birra Tirana në kanace alumini 0, 33 litra, i është shtuar gamës së produkteve që prej vitit 2005 me qëllim plotesimin e kërkesave të konsumatorëve që dëshirojnë ta konsumojnë Birra Tiranën në mënyrë të moderuar jo vetëm në lokale dhe në shtëpi, por edhe në mjedise jashtë tyre, kur shkojnë në eskursione, në plazh apo vënde të ndryshme, ku birra në kanace është më e lehtë për tu konsumuar sesa birra në shishe.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

1 Vit

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 • Kanaçe 0, 33 Litra 
 • Tabaka kartoni me PVC 24 kanaçe X 0, 33 L
 • Euro palet 90 koli X 24 kanaçe X 0, 33 L

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

KANAçE 0.33 LITRA

Birra Tirana në kanace alumini 0, 33 litra, i është shtuar gamës së produkteve që prej vitit 2005 me qëllim plotesimin e kërkesave të konsumatorëve që dëshirojnë ta konsumojnë Birra Tiranën në mënyrë të moderuar jo vetëm në lokale dhe në shtëpi, por edhe në mjedise jashtë tyre, kur shkojnë në eskursione, në plazh apo vënde të ndryshme, ku birra në kanace është më e lehtë për tu konsumuar sesa birra në shishe.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

1 Vit

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 • Kanaçe 0, 33 Litra 
 • Tabaka kartoni me PVC 24 kanaçe X 0, 33 L
 • Euro palet 90 koli X 24 kanaçe X 0, 33 L

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

shishe pet 1.5 litra

Birra Tirana investoi mbi 3 milion euro në vitin 2006 për ndërtimin e një linje të re moderne të prodhuar nga gjigandi botëror KRONES, për paketimin e birrës në shishe PET 1.5 litra, ose sic njihet ndryshe shishja familjare.

Ajo u krijua enkas për të plotësuar nevojat e konsumatorëve tanë që dëshirojnë ta shijojnë birrën me familjarët e tyre apo në grupe shoqërore jashtë shtëpisë, gjatë aktiviteteve të tyre në natyrë, duke përdorur këtë paketim që është i lehtë dhe i sigurt në përdorim.

Shishja PET (polyethylene terephthalate) nuk është një shishe plastike e thjeshtë si ato që përdoren për ujin apo pijet me gaz, por është një shishe speciale me 3 shtresha që bëjnë të mundur që birra të ruhet e freskët dhe pa ndryshuar shijen dhe vlerat e saj ushqyese për një periudhë 6 muaj.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

6 Muaj

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 • Shishe PET 1.5 Litra
 • Mbështjellë me PVC  6 shishe X 1.5 L
 • Euro palet 64 Koli X 6 shishe PET X 1.5 L

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

12 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

fuçi inoksi 50 L dhe 30 l

Birra Tirana filloi prodhimin e birrës së hapur në fuci inoksi 50 litra në vitin 2002, pas një investimi për blerjen dhe instalimin e linjës së mbushjes nga kompania e njohur gjermane KHS. Birra Tirana është kompania e vetme shqiptare që ka arritur të prodhojë dhe tregëtojë në shkallë të gjerë birrë të pa pasterizuar, duke ofruar për konsumatorët e saj cilësinë më të lartë të birrës së freskët më një shije të pa krahasueshme me asnjë birrë tjetër.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

2 Muaj e pa hapur/ 5 ditë pas hapjes

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 • Fuci inoksi 50 L dhe 30 L
 • Euro palet 12 Fuci X 50 Litra
 • Euro palet 18 Fuci X 30 Litra

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius

fuçi inoksi 50 L dhe 30 l

Birra Tirana filloi prodhimin e birrës së hapur në fuci inoksi 50 litra në vitin 2002, pas një investimi për blerjen dhe instalimin e linjës së mbushjes nga kompania e njohur gjermane KHS. Birra Tirana është kompania e vetme shqiptare që ka arritur të prodhojë dhe tregëtojë në shkallë të gjerë birrë të pa pasterizuar, duke ofruar për konsumatorët e saj cilësinë më të lartë të birrës së freskët më një shije të pa krahasueshme me asnjë birrë tjetër.

Lloji i Birrës

Premium Pilsner

Afati i konsumit

2 Muaj e pa hapur/ 5 ditë pas hapjes

Alkooli

4 % Vol.

Lloji i Paketimit

 • Fuci inoksi 50 L dhe 30 L
 • Euro palet 12 Fuci X 50 Litra
 • Euro palet 18 Fuci X 30 Litra

Përbërësit

Ujë i burimit të Selitës, 100% Malto Elbi, Lupolo, Maja

Ekstrakti Origjinal

10.8 Plato

Ngjyra

11 EBC

Temperatura e shërbimit

3-7 Gradë Celsius
Show Buttons
Hide Buttons