I am from Tirana…

Birra Tirana, TV SPOT I RI

I am from Tirana ……Ky spoti i ri televiziv eshte nje falenderim per te gjithe ju konsumatoret dhe klientet tane besnik, qe na motivoni perdite e me shume me mbeshtetjen tuaj dhe na beni me te perkushtuar per te prodhuar per ju birren me te mire shqiptare dhe per tu sherbyer me pasion ne cdo moment, per tju dhene me shume kenaqesi dhe per ti bere ditet tuaja me te bukura!BIRRA TIRANA >>> SHIJA SHQIPTARE, CILESIA GJERMANE

Posted by Birra Tirana on Tuesday, July 17, 2018

Ky spoti i ri televiziv eshte nje falenderim per te gjithe ju konsumatoret dhe klientet tane besnik, qe na motivoni perdite e me shume me mbeshtetjen tuaj dhe na beni me te perkushtuar per te prodhuar per ju birren me te mire shqiptare dhe per tu sherbyer me pasion ne cdo moment, per tju dhene me shume kenaqesi dhe per ti bere ditet tuaja me te bukura!

BIRRA TIRANA >>> SHIJA SHQIPTARE, CILESIA GJERMANE

Show Buttons
Hide Buttons