Mijera vizitor te Kullës magjike 360°, te sapo inaguruar në Parkun e Divjakes, shijuan dje pasdite dhe ne mbremje, Birra Tirana te fresket dhe ushqime tradicionale te pergatitura nga restorantet e zones.

Së bashku festojme momentet me te gezuara te jetes, se bashku çdo dite e bejme me te bukur!

BIRRA TIRANA >>> SHIJA SHQIPTARE, CILËSIA GJERMANE

Show Buttons
Hide Buttons