Në Lungomare Vlorë dhe në të gjitha qytetet e Shqipërisë dhe Kosovës, Kampionati Botëror i Futbollit, ndiqet nga mijëra tifozë të cilët kalojnë disa nga momentet e tyre të paharruara duke shijuar Birra Tirana!

Birra Tirana >>> Shija Shqiptare, Cilësia Gjermane

Show Buttons
Hide Buttons