Sipërmarrësi Irfan Hysenbelliu, aksioner kryesor i Birrës “Tirana”: Do mbizotërojmë mbi 60% të tregut, kryeqyteti do ketë festën e birrës

Sipërmarrësi Irfan Hysenbelliu, aksioner kryesor i Birrës “Tirana”: Do mbizotërojmë mbi 60% të tregut, kryeqyteti do ketë festën e birrës

‘Birra Tirana’ bëhet pjesë e familjes së madhe ‘Hysenbelliu Group’. Presidenti i grupit, zoti Irfan Hysenbelliu është tashmë aksioneri kryesor i birrës Tirana me kuotat më të mëdha të aksioneve. Ky është një rikthim, pasi zoti Hysenbelliu ka qenë iniciatori kryesor i...
Produkte Origjinale Të Birra Tirana

Produkte Origjinale Të Birra Tirana

1. Birra Tirana Premium Pilsner në shishe qelqi 0.50 litra jeshile të rikthyeshme 2. Birra Tirana Premium Pilsner në shishe qelqi 0.33 litra jeshile të rikthyeshme 3. Birra Tirana Premium Pilsner në shishe qelqi 0.33 litra jeshile një përdorimshme 4. Birra Tirana...

Birra Tirana më pranë jush. Shije Shqiptare, Cilësi Gjermane

Në Lungomare Vlorë dhe në të gjitha qytetet e Shqipërisë dhe Kosovës, Kampionati Botëror i Futbollit, ndiqet nga mijëra tifozë të cilët kalojnë disa nga momentet e tyre të paharruara duke shijuar Birra Tirana! Birra Tirana >>> Shija Shqiptare, Cilësia...
Kuqalashe, Shija Shqiptare, Cilësia Gjermane

Kuqalashe, Shija Shqiptare, Cilësia Gjermane

Beni foto sa me te bukura, duke pire Birra Tirana, vetem, me shoket, miqte, familjaret dhe njerezit tuaj te dashur, ne ambjente te ndryshme, ne restorant, ne bar, ne shtepi, ne plazh, etj., dhe publikojeni ato ne faqet zyrtare te Birra Tirana ne Facebook dhe...

Gjate pergatitjes per Festen e Birres, ne qytetin e Korçës.

Gjate pergatitjes per Festen e Birres, ne qytetin e Korçës. Ju mirepresim ne tre stendat e Birra Tirana, prane stadiumit dhe ne Pazarin e Vjeter!...
Show Buttons
Hide Buttons