Beni foto sa me te bukura, duke pire Birra Tirana, vetem, me shoket, miqte, familjaret dhe njerezit tuaj te dashur, ne ambjente te ndryshme, ne restorant, ne bar, ne shtepi, ne plazh, etj., dhe publikojeni ato ne faqet zyrtare te Birra Tirana ne Facebook dhe Instagram.

Personi qe do te publikoje foton qe do te marre me shume pelqime ne te dy rrjetet sociale Facebook dhe Instagram ne 7 ditet e ardheshme do te fitoje 5 kuti X 24 shishe me Birra Tirana Kuqalashe.

Fituesi do te shpallet diten e Shtune, ora 18.00.

Konkursi do te zhvillohet çdo jave, deri ne fund te muajit Gusht.

Suksese!

Show Buttons
Hide Buttons