Sipërmarrësi Irfan Hysenbelliu, aksioner kryesor i Birrës “Tirana”: Do mbizotërojmë mbi 60% të tregut, kryeqyteti do ketë festën e birrës

Sipërmarrësi Irfan Hysenbelliu, aksioner kryesor i Birrës “Tirana”: Do mbizotërojmë mbi 60% të tregut, kryeqyteti do ketë festën e birrës

‘Birra Tirana’ bëhet pjesë e familjes së madhe ‘Hysenbelliu Group’. Presidenti i grupit, zoti Irfan Hysenbelliu është tashmë aksioneri kryesor i birrës Tirana me kuotat më të mëdha të aksioneve. Ky është një rikthim, pasi zoti Hysenbelliu ka qenë iniciatori kryesor i...
Si Të Shijoni dhe Vlerësoni një Birrë?

Si Të Shijoni dhe Vlerësoni një Birrë?

Ndjesia apo impresioni që të krijohet kur pi një birrë, formohet nga disa element përbërës, më të rëndësishmet prej të cilëve janë aromat, shija dhe ndjesia e gjuhës. Mënyra më e mirë për të shijuar një birrë është të mësoni se si ti identifikoni  dhe të lejoni...
Diferenca midis Shijes, Aromës dhe Ndjesisë

Diferenca midis Shijes, Aromës dhe Ndjesisë

Megjithëse të lidhura me njëra tjetrën, shija, aroma dhe ndjesia nuk kanë krejtësisht të njëjtin kuptim. Njohja e kuptimit të vërtetë të secilës prej tyre, si edhe dallimit që ato kanë me njëra tjetrën, na mundësonë që të kuptojmë të gjitha elementet e degustimit të...
Dhjetë Arsye Pse Duhet të Pini Birrë

Dhjetë Arsye Pse Duhet të Pini Birrë

Ne të gjithë e dimë se birra është një pije alkoolike që njerëzit zakonisht preferojnë të pijnë me ushqime të caktuara, veçanërisht në Amerikën e Veriut dhe në Evropë. Birra ka një përmbajtje më të madhe proteinike dhe vitaminë B se sa vera, ndërsa përmbajtja e saj me...
Show Buttons
Hide Buttons