Sipërmarrësi Irfan Hysenbelliu, aksioner kryesor i Birrës “Tirana”: Do mbizotërojmë mbi 60% të tregut, kryeqyteti do ketë festën e birrës

Sipërmarrësi Irfan Hysenbelliu, aksioner kryesor i Birrës “Tirana”: Do mbizotërojmë mbi 60% të tregut, kryeqyteti do ketë festën e birrës

‘Birra Tirana’ bëhet pjesë e familjes së madhe ‘Hysenbelliu Group’. Presidenti i grupit, zoti Irfan Hysenbelliu është tashmë aksioneri kryesor i birrës Tirana me kuotat më të mëdha të aksioneve. Ky është një rikthim, pasi zoti Hysenbelliu ka qenë iniciatori kryesor i...
Festa e Birrës në Qytetin e Korçës. Shija Shqiptare ‘Birra Tirana’ prezantohet me stendat e saj

Festa e Birrës në Qytetin e Korçës. Shija Shqiptare ‘Birra Tirana’ prezantohet me stendat e saj

...
Albanian Bikers dhe Birra Tirana aktivitet me motorristët në Shijak

Albanian Bikers dhe Birra Tirana aktivitet me motorristët në Shijak

...
Birra Tirana bën bashkë 200 motoristë në Shijak, qytetarët Një mundësi shumë e mirë për ne!

Birra Tirana bën bashkë 200 motoristë në Shijak, qytetarët Një mundësi shumë e mirë për ne!

...
Nata e tretë e festës së birrës në qytetin e Korçës, Birra Tirana më e preferuara nga vizitorët

Nata e tretë e festës së birrës në qytetin e Korçës, Birra Tirana më e preferuara nga vizitorët

...
LEZHE, FESTOHET ME BIRRA TIRANA

LEZHE, FESTOHET ME BIRRA TIRANA

...
Show Buttons
Hide Buttons