Sipërmarrësi Irfan Hysenbelliu, aksioner kryesor i Birrës “Tirana”: Do mbizotërojmë mbi 60% të tregut, kryeqyteti do ketë festën e birrës

Sipërmarrësi Irfan Hysenbelliu, aksioner kryesor i Birrës “Tirana”: Do mbizotërojmë mbi 60% të tregut, kryeqyteti do ketë festën e birrës

‘Birra Tirana’ bëhet pjesë e familjes së madhe ‘Hysenbelliu Group’. Presidenti i grupit, zoti Irfan Hysenbelliu është tashmë aksioneri kryesor i birrës Tirana me kuotat më të mëdha të aksioneve. Ky është një rikthim, pasi zoti Hysenbelliu ka qenë iniciatori kryesor i...
20 ditë festë në Lezhë/ Me muzikë dhe Birra Tirana, 2000 veta në sheshin “Gjergj Kastrioti”

20 ditë festë në Lezhë/ Me muzikë dhe Birra Tirana, 2000 veta në sheshin “Gjergj Kastrioti”

Me shije shqiptare dhe cilësi gjermane, birra Tirana derdhet si një lumë i madh hareje, kësaj here në Lezhë. Pushues të huaj dhe vendas, si dhe qytetarët lezhjanë nuk kanë dyshime teksa kërkojnë “edhe një tjetër”. Një festë e madhe e nisur në 5 gusht që mbledh çdo...
Korçë, nata e dytë e Festës së Birrës, qytetarë të shumtë dhe tursite shijojnë birrën ‘Tirana’

Korçë, nata e dytë e Festës së Birrës, qytetarë të shumtë dhe tursite shijojnë birrën ‘Tirana’

Nata e dytë e Festës së Birrës në qytetin e Korçës ka sjellë një atmosferë edhe më të ngrohtë në Pazarin e Vjetër. Ndonëse një vend më i vogël në krahasim me sheshin para stadiumit Skenderbeu, prezenca e madhe e qytetarëve korçarë dhe atyre që vinin nga vendet e tjera...
Nata e tretë e festës së birrës në qytetin e Korçës, Birra Tirana më e preferuara nga vizitorët

Nata e tretë e festës së birrës në qytetin e Korçës, Birra Tirana më e preferuara nga vizitorët

BIRRA TIRANA, MBRETERESHA E FESTES SE BIRRES NE QYTETIN E KORCES Cdo nate e festes se birres ne qytetin e Korces ishte plot e perplot me pjesemarres nga te gjitha qytetet e Shqiperise, por edhe nga Kosova, Maqedonia, Greqia dhe vende te tjera qe kishin ardhur enkas...
Festa e birrës mbyll siparin në Korçë, qytetarët: Birra Tirana me shijën më të mirë në vend

Festa e birrës mbyll siparin në Korçë, qytetarët: Birra Tirana me shijën më të mirë në vend

Mijera pjesemarres ne festen e birres ne qytetin e Korces, nuk e nderrojne shijen perfekte te Birra Tirana, me asnje birre tjeter. Te entuziazmuar ata shprehin opinionet e tyre per festen dhe birren e preferuar te tyre ne mediat e ndryshme qe ishin prezente ne feste...
Show Buttons
Hide Buttons