Nata e dytë e Festës së Birrës në qytetin e Korçës ka sjellë një atmosferë edhe më të ngrohtë në Pazarin e Vjetër. Ndonëse një vend më i vogël në krahasim me sheshin para stadiumit Skenderbeu, prezenca e madhe e qytetarëve korçarë dhe atyre që vinin nga vendet e tjera ka qenë mjaft e lartë, saqë Pazari i Vjetër u duk mjaft i vogël për të përballuar fluksin e njerëzve. Ditët e festës së birrës në Korçë janë edhe pika kulminante e sezonit turistik për qytetin juglindor, ku kultura, kulinari dhe Birra Tirana janë pjesë e pandarë e këtij eventi mjaft domethënës për këtë qytet. Të shumtë kanë qenë turistët edhe në natën e dytë, të cilët janë bërë pjesë e festës, ku nën tigujt e muzikës dhe shoqërisë me birrën Tirana, tashmë lider në tregun shqiptar, ata kanë shijuar festën. Korca është shumë e mirë, Shqipëria është shumë e mirë. Edhe birra Tirana është shumë e shijshme. Laszlo horvath, turist nga Hungaria Është hera e pare ne Korçë. Qyteti eshte shume i bukur dhe atmosfera e mrekullueshme. Po pijme Birra Tirana, pasi është birrë e lehte dhe me e mira. László Kiss, turist tjetër nga Hungaria Korça është kthyer në destinacionin kryesor të turistëve, ku pritshmëritë për këtë vit janë edhe më të mëdha, duke parë organizimin e veçantë të festës. Festa do të vijojë edhe për tre netë të tjera, me të ftuar special, Birrën Tirana dhe aktivitete të ndryshme.

Show Buttons
Hide Buttons