20 ditë festë në Lezhë Me muzikë dhe Birra Tirana, 2000 veta në sheshin “Gjergj Kastrioti”

20 ditë festë në Lezhë Me muzikë dhe Birra Tirana, 2000 veta në sheshin “Gjergj Kastrioti”

...
Organizohet nata e katërt e festës së birrës në Korçë, qytetarë të shumtë shijuan Birrën Tirana

Organizohet nata e katërt e festës së birrës në Korçë, qytetarë të shumtë shijuan Birrën Tirana

...
200 motorristë spektakël me garë dhe Birra Tirana në Shijak

200 motorristë spektakël me garë dhe Birra Tirana në Shijak

...
Festa e birrës mbyll siparin në Korçë, qytetarët Birra Tirana me shijën më të mirë në vend

Festa e birrës mbyll siparin në Korçë, qytetarët Birra Tirana me shijën më të mirë në vend

...
Korçë, nata e dytë e Festës së Birrës, qytetarë të shumtë dhe tursite shijojnë birrën ‘Tirana’

Korçë, nata e dytë e Festës së Birrës, qytetarë të shumtë dhe tursite shijojnë birrën ‘Tirana’

...
Sheshi “Skënderbej” pret çdo ditë vizitorë vendas dhe të huaj

Sheshi “Skënderbej” pret çdo ditë vizitorë vendas dhe të huaj

...
Show Buttons
Hide Buttons